Ilmalämpöpumppujen
myynti, asennus ja huolto

PumppuTahkolta merkkivapaa palvelu ympäri Kuopion ja Pohjois-Savon. Tutustu palveluihin ja ota yhteyttä! Tuotteita tarjolla myös verkkokaupassa.

Ostitko ilmalämpöpumpun?

Tilaa asennus! Voit ottaa yhteyttä jo ilmalämpöpumppua hankkiessa ja sopia asennuksen.

Virallista asennusliikettä käyttäessä saat ilmalämpöpumpusta parhaan hyödyn. Huolellinen asennus varmistaa, että ilmalämpöpumppu toimii oikein ja tehokkaasti. Asennusliikkeen hoitaessa asennuksen, ilmalämpöpumpun valmistajan takuu ja asennuksen takuu ovat voimassa. PumppuTahkolta merkkivapaa asennuspalvelu.

Eikö ilmalämpöpumppu toimi?

Tutkitaan, huolletaan, korjataan tai vaihdetaan! Myös käytönopastus.

Mikäli jokin askarruttaa ilmalämpöpumpun toiminnassa, ota rohkeasti yhteyttä. Tarvittaessa opastamme ilmalämpöpumpun käytössä paikan päällä. Joskus vika on pieni ja käyttö voi jatkua opastuksen tai huollon jälkeen useita vuosia. Joskus voi olla kannattavaa uusia koko laite. Kauttamme myös yleisimmät varaosat.

Onko pumppu vasta suunnitelmissa?

Katsotaan yhdessä vaihtoehtoja ja valitaan kohteeseesi sopivin laite. Maksuton kartoitus.

Kysy tarjous. Edustamme pääasiassa Mitsubishi Electric, Innova, Gree ja Wilfa tuotemerkkejä, jotka ovat pohjoisen olosuhteisiin sopivia. Autamme tarvittaessa sopivan ja energiatehokkaan laitteen valinnassa. Sopiva mitoitus varmistaa, että energiakulut pysyvät maltillisina.

Väliaikainen tarve?

Voit myös vuokrata ilmalämpöpumpun tai jäähdytyslaitteen haluamallesi ajalle. Esimerkiksi väliaikaisiin sosiaalitiloihin, parakkeihin tai työmaakoppeihin.

Väliaikaiseen tarpeeseen ei aina välttämättä kannata ostaa omaa ilmalämpöpumppua. Sen voi myös vuokrata PumppuTahkolta. Väliaikaiset tilat saattavat kesällä kuumentua liikaa, jolloin jäähdytyslaitteen vuokraaminen on hyvä vaihtoehto ja tuo helpotusta tilanteeseen. Tarjoukset tapauskohtaisesti. Huolehdimme laitteen asennuksen, käytönopastuksen sekä purkamisen sovitun aikataulun mukaisesti.
Käyttö loppunut?
Asianmukainen vanhan laitteen purku ja kierrätys.

Käytön loputtua on tärkeää, että laitteen purkamisen hoitaa virallinen asennusliike, koska kylmäaineet ovat ympäristölle haitallisia. Kylmäaineiden talteenotto ja vanhan laitteen kierrätys onnistuu kauttamme. Myös käytetyn ilmalämpöpumpun siirto uuteen kohteeseen onnistuu.
Puhdistuksen aika?
Ajan myötä ilmalämpöpumpun sisäyksikkö ja ulkoyksikkö kerryttävät pölyä ja likaa. Puhdistuksella saa laitteelle lisää käyttöikää ja käyttömukavuutta.

Sisäyksikön puhtaudella on vaikutusta myös sisäilman laatuun. Ulkoyksikkö saattaa kerryttää sisäänsä ulkoilman epäpuhtauksia ja tämä voi heikentää laitteen energiatehokkuutta. Puhdistuksen myötä laite toimii oikein.
Säännöllinen huoltotarve?
PumppuTahkolta voit tilata yrityksille ilmalämpöpumppujen säännölliset tarkastukset ja ylläpidon.

Ylläpito- ja huoltosopimukset yrityksille. Ennakoi ja pidä ilmalämpöpumput kunnossa sovitun huolto-ohjelman mukaan. Tämä joustava palvelu sopii kaikenkokoisille yrityksille, jotka haluavat huolehtia helpolla tavalla alle 3kg kylmäaineita sisältävistä laitteista.
Taloyhtiön asialla?
Kysy tarjousta ilmalämpöpumpuista tai jäähdytyslaitteista asennettuna. Myös kerrostalot ja rivitalot.

Mikäli samaan osoitteeseen tulee useampi laite, kulut laitetta kohti yleensä pienenevät. Kysy siis tarjous. Pidämme kiinni sovitusta aikataulusta ja huomioimme yksilölliset tarpeet myös taloyhtiöiden kanssa.
Kylmää vai kuumaa? Mieluummin sopivaa!
PumppuTahkolta ilmalämpöpumppujen myynti, asennukset, huollot ja puhdistukset. Ota yhteyttä niin selvitetään hyvä ratkaisu sinun tarpeisiisi. Toimialue: Pohjois-Savo, Kuopio, Nilsiä.